Hier op Autoverzekering-Vergelijking.eu hebben we natuurlijk ook een plek voor de motorliefhebbers. Op deze pagina kunt u motorverzekeringen vergelijken en afsluiten. De toplijst wordt constant bijgehouden, degene die de beste gemiddelde klantenscore heeft staat bovenaan.

Voor motorfietsen heeft Unive de meest complete verzekeringen. Ze staan bekend als de meest klantvriendelijke verzekeraar, en veel klanten kunnen dit beamen.
Bereken mijn premie »
Wanneer het gaat om grote bedrijven als Ohra dan is het gootste voordeel dat ze flinke kortingen kunnen geven. Maar liefst vijtien procent korting krijgt u hier dan ook bij het afsluiten van een motorverzekering.
Bereken mijn premie »
Bij de motorfietsverzekeringen van Delta Lloyd zijn diefstalpreventie middelen gratis meeverzekerd. En als u nu verzekerd profiteert u van een instapkorting van maar liefst zestig procent!
Bereken mijn premie »
Deze verzekeraar is relatief onbekend bij het grote publiek: Zij zijn liever goedkoop met een goede service, dan dat ze overbodige dure reclamecampagnes voeren. Getuige de notering in onze lijst waardeert men deze no-nonsense benadering.
Bereken mijn premie »
De naam zegt het al van deze verzekeraar, het is de ideale optie om direct online uw motorverzekering af te sluiten. Het is geen directe verzekeraar maar een tussenpersoon om u nog verder te helpen de meest voordelige premie te vinden.
Bereken mijn premie »
Kom nog eens terug als u weer een verzekering moet afsluiten en door de bomen van verzekeraars het bos niet meer ziet: Wij zijn hier om u met uw keuze te helpen. Heeft u naast uw motorfiets ook nog een auto? Bereken dan ook hiervoor de voordeligste autoverzekering op onze website.

Raad ons ook aan bij uw vriendenkring als u het gevoel heeft dat wij u goed op weg hebben geholpen. U kunt dit doen door middel van onderstaande social media balk.