U kent het wel: U heeft net een auto gekocht, of het nu een tweedehandse is of een splinternieuwe. Maar waar kan deze het beste, en natuurlijk het meest voordelige, verzekerd worden?

Wij hebben het zelf ook meegemaakt. En wanneer we op internet gaan zoeken, dan zijn er vaak vergelijkingssites die zeggen onafhankelijk te zijn, maar die het uiteindelijk niet zijn. Vandaar dat we zelf zijn opgestaan om een 100% onafhankelijke autoverzekering advies- en vergelijkingssite te starten.

Dat was het startsein voor deze website, Autoverzekering-Vergelijking.eu. De missie was duidelijk: Wij wilden geen luxueuze website waardoor het doel voorbij wordt gestreefd. Hier is duidelijk gekozen om een gebruiksvriendelijk thuis te maken voor mensen die een autoverzekering willen afsluiten, maar nog niet goed weten welke ze moeten kiezen. Voor nu kunt u hier alleen nog verzekeringen vergelijken voor uw auto, maar binnen korte termijn zult u ook hier terecht kunnen voor vrijwel alle voertuigen, zoals bijvoorbeeld motorfietsen en bromfietsen.

We hebben ook op elke pagina ‘share’-knoppen staan, zodat u onze website kunt delen met uw bekenden. Hoe meer mensen zich gaan verdiepen in welke autoverzekeringen het beste voor hun zijn, maakt ons tevreden. Want ons doel is om anderen bewuster te maken wat hun opties zijn, en om niet halsoverkop met de eerste de beste verzekeraar in zee te gaan. Zo weet u dat u de juiste keuze heeft gemaakt.